Lezing over iconen

Lezing over iconen

Icoonschilder Wil de Groot geeft ook lezingen in den lande over iconen en de kunst van het iconen schilderen. Hieronder vindt u een korte impressie van een lezing die zij begin 2015 hield in een kerk Enschede. Deze lezing werd op verzoek zeer rustig gebracht maar het tempo kan natuurlijk ook wat hoger liggen. Bent u geinteresseerd om ook voor uw gezelschap een lezing over iconen te ontvangen? Neem dan contact op en u wordt vrijblijvend voorgelicht.

Eén gedachte over “Lezing over iconen

 1. Goedemiddag, Ik zou heel graag inschrijven voor de volgende ikoon cursus (beginners – october, 2017) maar het gaat niet met de googlemail link dus ik zal het hier proberen. Mijn naam is Gerda Huttinga en mijn email is:
  vandewindt@gmail.com
  De video op us website is heel interessant. Wil u contact met mij opneemt? Alvast bedankt.

  met vriendelijke groet,
  Gerda Huttinga
  Lange Nieuwstraat 778
  1971GR IJmuiden

Geef een reactie